03 May 2010

Salam///

Lama gak la aku x update blog aku nih kan... Actually, skrg tgh sibuk... Aku dah dpat keja skrg.. Dgn engineer consultants... Thanks to my bro, Luqman, yg byk bantu aku dpt kan keja nih...

Skrg nih kira genap 1bulan aku keja kat cni... Suasana tmpt keja nih ok laa... Gaji yg diaorg offer tuh rendah gak dari apa yg biasa aku dpt.. Tp aku bersyukur walaupun skit tp masih ada... btol x.. Tapi yg xthn tuh aku kena duduk dlm bilik mcm store.. hehehe.. xda tingkap... mmg terasing laa.. Kira kalu aku kentot, bau xleh lari mana2... hehehe... Aircond dia, makkkaiii... sejuk gilos..

Aku skrg manusia yg dh berubah... Jiwa aku, hati aku kini lebih kental laa... Byk benda yg aku xsuka wat dulu, aku wat... Hopefully, perubahan aku nih mengajar aku ttg erti kehidupan, persahabatan....

Hope this year will be a great year for me...

3 comments:

khairul zaman said...

update la lagi jib.. best gak baca.. ^_^

AjibZone said...

Thnks man sbb sudi gak baca apa yg aku tulis semua tuh... (ada gak org yg sudi baca) huhuhu....

khairul zaman said...

yarabi.. punyela la lama baru reply.. update la jib ko nye blog.. aku nak follow.. hehe.. ^_^