22 August 2011

18 August 2011

Kesal...

Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu

Maafkan aku sekiranya
Tak termampu untuk
Mencurahkan semua
Isi hatiku
...
 

12 August 2011

Tidak Pernah Berubah...


Usia makin meningkat... Patutnya makin matang dan berubah kepada kebaikan...
Tapi realitinya skrg, makin tua, makin menjadi-jadi... Tiada kah titik-titik perubahan dalam hidup..???
Sampai bila nak biarkan semua nih berterusan...???

Mudah-mudahan, aku dijauhkan dari sikap begini... Sikap yg memalukan untuk dipandang...

"Malu laa nk tgk... Haiisshhh..."

09 August 2011

Konfius...!!!

Petang tadi jalan jalan dgn member jap kat Prangin Mall.. Hehehe mengular jap... Bukan apa, td gi Komtar wat keja skit pastu dah ada masa singgah laa jap kat mall tuh..
Mata nih terpandang laa kat Samsung Tab.. Menarik gak.. Harga pon ok gak.. Tp sebenarnya sebelum nih aku dah niat nak pakai BB... Bila dah tgk ST nih, aku dah mcm jatuh cinta plak... Mcm nak beli jaa td.. Nasib baik duit tak cukup... hehehe...
Yang buat aku tertarik kat ST nih, software AutoCad bleh pakai... Hmm.. Senang skit aku nk wat keja, nak wat discussion kat site ke.. Tak payah bawak plan besar2..
Aduhaiii... yg mana satu nak beli nih.... Konfius... Konfius...

08 August 2011

02 August 2011

Salam Ramadhan...

Rasanya masih belom terlambat lagi laa aku nak ucap Selamat Menyambut Ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua teman-teman dan rakan-rakan yang mengenali diri ni...


Semoga Ramadhan tahun nih adalah lebih baik dari yang sebelum2 nih... Jom kita mengambil sepenuhnya bonus-bonus yang ada dalam bulan Ramadhan nih... InsyaAllah...