27 March 2012

Update..!!!

2012.. Dah nak masuk April dah.. Huhuhu.. Cepat btol masa berlalu.. Pejam celik pejam celik, dah makin tua aku nih.. hahaha.. Pastu baru aku sedaq, dh lama rasanya aku tak update blog aku yg dah bersawang nih.. huhuhu.. Bukan apa, skrg dah ada hobi & aktiviti baru..

Last year, banyak gajet baru dlm hidup aku.. huhuh.. 1st, laptop, then DSLR, then Samsung Tab 7 Plus.. Sebab tuh sibuk sgt sampai tak leh nak update blog aku nih.. (takpa blog, hg jgn risau.. aku akn luang masa skit utk hg..) Aku skrg dok minat dgn aktiviti snap gambar.. Byk dah aku snap tp tak sempat nak upload semua dlm FB aku.. So, aku rs aku akn upload skit2 laa kat dlm blog nih... Kasi meriah skit.. Mana tau kot2 ada org nak bg komen ka, pendapat ka... Bleh laa aku dpt ilmu skit.. Tak salah kan..?? kan..?? (sukahati aku laa nk upload kat mana pon.. hahahah)

This year, permulaan yg sgt baik bg aku.. Sgt2 baik.. Alhamdulillah.. Aku dh 'jumpa' seseorg.. Mudah2an, semua perancangan aku berjalan lancar.. Aku nih pon bukannya muda lagi.. huhuhu.. Ok laa, bebel byk plak aku.. Cukup laa update byk nih dulu... Nanti2 kita sambung balik... Salam...

2 comments:

PUTERI AISYAH said...

hati mu dilamun cinta rupanya

Machfuz caesar said...

ternyata cinta bikin macam2 yaaa...

Follow me at Sosial Media